Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Edremit'te CHP'li Belediye Başkan Adayları Artıyor…

Edremit

Balıkesir'in Büyükşehir olması nedeniyle belde belediyelerinin ortadan kalkması ile ilçe belediyelerine başkan aday adaylarının çoğunluğu dikkat çekiyor. Edremit ilçesinde CHP'li

Balıkesir'in Büyükşehir olması nedeniyle belde belediyelerinin ortadan kalkması ile ilçe belediyelerine başkan aday adaylarının çoğunluğu dikkat çekiyor. Edremit ilçesinde CHP'li Altınoluk, Güre, Zeytinli ve Akçay belde belediye başkanlarından sonra CHP Belediye Başkan aday adayı olacağını açıklayan ve Sözümüz, özümüzdür” diyen Ali Akbaba, Güre beldesinde gördüğüm hizmet aksaklıklarını gidermek için Edremit'e belediye başkanı olacağını, Edremit Körfezinde belediyelerin ‘Hizmet' adı altında İller Bankasından alınan paraların hesabını soracağını söyledi.
İller bankası kişi başına 37 bin 500 Türk lirası ödüyor. Hane başı değil kişi başına yalnız belediyeler değil Türkiye geneli iller bankası para ödüyor. Niçin ödüyor vatandaş hizmet olsun diye. Medya neden bunu yansıtmıyor.? Vatandaşa yol, su, elektrik getirilsin diye. Fakat halk bunu bilmiyor. Yansıtmıyor. Bunu bilmiyor mu? Medya bunu bilmesi lazım. Medya bunu diyecek. İller Bankasından sen 37 bin 500 Türk lirası alıyorsun. İller Bankasından alınan bu paralar nereye gidiyor? Bunun hesabını ben soracağım” diyen Edremit ilçesinden CHP Belediye Başkan aday adayı olacağını açıklayan Ali Akbaba, Bütün belediye başkanlarından bunun hesabını soracağım!. Mazbatayı aldığım zaman çağıracağım müfettişleri bu paralar nereye gitti? İller Bankası bu parayı veriyor. Niçin veriyor? Fosseptik kanalı için veriyor, şebeke suyu için veriyor, yol için veriyor, aydınlatma için veriyor, fakir fukara ailelere süspansiyon için veriyor. Ben bütün Edremit'i geziyorum. Etrafıma soruyorum hiç kimse bunlardan faydalanmadığını söylüyorlar” dedi.
Benim maaşa ihtiyacım yok. Ben maaş için belediye başkanı olmuyorum. Benim maaşım bana yeter. Ben burada gördüğüm hizmet aksaklıklarını gidermek için belediye başkanı olacağım” diyen Ali Akbaba, Vatandaşın ayağına hizmet götüreceğim. Mutlu etmek için. İstikrar getirmek için çift raylı hızlı yeraltı treni (Metro) ve çöp fabrikası bu benim birinci görevim olacak. Bunları yapabilmek için Cumhuriyet Halk Partisinden Edremit Belediye Başkan aday adayına talip oldum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu